foto livingroom foto slaapkamer foto livingroom foto terras foto slaapkamer foto livingroom foto hall foto keuken foto slaapkamer foto badkamer 't Zilte foto livingroom foto slaapkamer

(Klik op één van de foto’s om ze te vergroten)

Inrichting

‘t Zoete
‘t Zoete op het gelijkvloers is geschikt voor 2 tot 5 personen. Het ruime terras en tuintje zijn Zuidgericht en laten je toe van de zon te genieten zonder naar het strand te hoeven. Tuinmeubilair nodigt uit om gezellig buiten te eten.
Het appartement heeft een leuke leefruimte met moderne halfopen keuken. Er werd gekozen voor natuurlijke materialen zoals een houten vloer en harmonieuze tinten. Grote ramen en deuren naar het terras maken het licht en prettig. De splinternieuwe badkamer heeft een ruime douche. Er is een apart toilet in de hall.
Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Het ene met een tweepersoonsbed, het andere met een drieslaper. Dit is een dubbel bed met erboven een eenpersoonsbed. Deze kamer heeft ook een deur naar de tuin, zodat kinderen gemakkelijk in en uit kunnen.
Gasten kunnen gebruik maken van bergruimte in de kelder of de ondergrondse garage voor fietsen of strandspeelgoed.

‘t Zilte
Dit appartement ligt op de eerste verdieping en heeft ruimte voor 2 tot 4 personen. Een balkonnetje aan de zuidzijde laat ook hier toe maximaal van de zeelucht te genieten.
Een stemmige leefruimte, keuken, twee slaapkamers en een splinternieuwe badkamer met bad bieden al het nodige comfort. Het badkamermeubilair is ontworpen om zo nodig baby’s gemakkelijk te verzorgen.
De grote slaapkamer is echt ruim en heeft een heel breed dubbel bed. De andere kamer biedt plaats aan twee eenpersoonsbedden.
Gasten kunnen ook gebruik maken van de ondergrondse garage om fietsen of strandspullen op te bergen.

Beide appartementen beschikken over een nieuwe TV en een vaatwasser zodat vakantie ook echt ontspannen is.